Aktiviteter Nyheter

Håll Dina Barn Säkra! ID, Internet, Leksaker, Människor – Det Finns Många Faror

Dina barn – håll dem säkra. Lär dem, registrera dem (med ett välkänt företag), ställ in plats-tjänster, och älska dem villkorslöst.

Lär dina barn att vara försiktig när det kommer till främlingar. Lär dem att bortse från främlingars förfrågningar när de blir frågade om deras hjälp, eller har godis och sådant, ja ni förstår. Det finns så många sätt som barn kan lockas bort på – för att hjälpa till att hitta en förlorad hund, ett förlorat barn, eller ens föräldrarna.

 

Foton och FIngeravtryck

Ta foton och fingeravtryck på dina barn. Listan alla särskilda eller väsentliga kännetecken – födelsemärken, fräknar, ärr, piercingar, tänder funktioner, etc. Ett kit som finns för att samla information, för att sedan förvaras i ett register, om det någonsin behövs (förhoppningsvis aldrig).

 

Oavsett om det är i hemmet eller om du eller företaget håller på att hyra kontor i stan, håll koll på dina platser, genom att sätta upp en föräldra-GPS på deras telefon, med hjälp av ett GPS-verktyg, och genom att lära dem att vara ärlig med dig där de går (inte straffa dem för att vara ärlig – låt dem veta att det är bättre för dig att veta var de är, i det fall där du behöver en utgångspunkt om du behöver hitta dem).

 

Var ärlig

Berätta för dem att det bara har att göra med hur mycket du älskar dem – och att du inte vill förlora dem, eller att något ska hända dem. Detta är en annan värld vi lever i idag, och det är fullt av faror som vi aldrig tidigare riktigt hade kunnat föreställa oss. Visst, fler och nya faror kommer att fortsätta att dyka upp, tyvärr, men allt eftersom tekniken går framåt, gör så även metoderna för förövarna. Vi måste vara flitiga och försöka ligga steget före de faror som kommer.

 

Att vara uppmärksam på dina barns leksaker. De borde inte ha delar som ramlar av, ha delar som kan sväljas, eller som är tillverkade av giftiga ingredienser (var försiktig med billiga leksaker från Kina, till exempel), och håll dem borta från skärmen så gått det går (lek med dem personlige, låt dem lära sig att vara sociala, och håll den elektroniska strålningen så minimal som möjligt för deras små hjärnor).

 

Lås in allt som krävs

Förvara mediciner, maskiner, och alla faror utom räckhåll från barn – lås in det som kan skada dem. Säkra möbler så att ingen kommer att ramla över dem. Sätt upp räcken på platser i huset där det behövs. Använda sunt förnuft för att hålla ditt hem säkert.

 

Det finns så många faror i världen för barn, fler än någonsin och de växer. Var vaksamma över dem, skydda dem, och lär dem att ta hand om sig själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *