Nyheter Tips

Hur du organiserar ditt liv som förälder

Dagens föräldrar tampas med flera aktiviteter, skyldigheter, arbetsåtaganden och familjefrågor än någonsin tidigare. Medans livet ständigt blir mer och mer hektiskt, finns det en sak som kan göra skillnaden mellan ett lugnt och fredligt hushåll och ett kaotiskt, överväldigande hem.

Det viktigaste att nämna när det kommer till att komma till rätta med planering av din familj och ditt yrke är att ha saker och ting organiserat, det betyder allt!

Tips 1: Hemmets ingång

Ett viktigt steg i att hålla din familj på toppen av ert spel är genom att hålla din farstu-trafik som är navet i ditt hem så effektivt som möjligt. Även om du bara har en liten mängd av utrymme, skapa en korg för skor och stövlar, barn höjd krokar för ryggsäckar och vardagliga jackor, och en bricka eller avlämning område för e-post och ditt barns skola papper.

Om barn för för vana att tömma sin ryggsäck med dig före eller efter middagen så att du kan bearbeta viktiga papper som studieresa glider eller anteckningar om kommande tester. Genom att göra det på samma plats, kommer du inte herrelösa papper i hela huset. Använd detta område för att sätta skolsaker kvällen innan för att spara tid under morgonrusningen. Du kan organisera ditt arbetsliv med Trysmartplan.com/sv/.

Tips 2: Bilen

Inse att de flesta av oss tillbringar en stor del av våra dagar i bilen körning fram och tillbaka till arbete och skytteltrafik våra barn för deras verksamhet. Det är därför det är en bra idé att hålla extra leveranser i bilen. Allokera utrymme för icke-färsk snacks, extra kläder för oväntade utsläpp, flaskor med vatten, blöjor och en nödsituation napp om du har barn, en extra $ 20 bill stashed för nödsituationer, och aktiviteter för att hålla barnen glada och upptagen under bilturer (jag har målarböcker, rese spel och dockor eller uppstoppade djur). I grund och botten, samla vad din familj är beroende av för komfort eller skulle göra livet enklare om du skulle försenas eller i bilen under långa tidsperioder. Ordna dessa objekt prydligt i en korg (jag använder en plasttvättkorg) och ta inventering av vad som finns där varje månad för att fylla.

Tips 3: Vardagsväska

En god vän till mig delade en idé som jag trodde var lysande. Hon håller en stor, genomskinlig kasse från hennes ytterdörr och placerar allt i det som hon behöver för rutin ärenden och sysslor, såsom biblioteksböcker som ska returneras eller pappersarbete som måste fyllas i, liksom hennes att göra lista. Hon ger hänger med henne när hon lämnar huset. På detta sätt, glömmer hon aldrig en uppgift och har även ett projekt för att ta itu med om hon fastnar i kö, vilket sparar sin tid när hon är hemma som hon istället kan spendera med sin familj.

Tips 4: Veckans meny

Hur ofta handlar du mat? Tycker du själv spretande in på marknaden på daglig basis för att du har glömt ingredienser eller har ingen aning om vad du tjänar för middag? Den största sanitär spararen för min stora familj har varit måltids planering. Detta behöver inte vara komplicerat. De flesta familjer njuta stapel rätter som pasta och köttbullar, grillad kyckling och ris, eller rolig mat som tacos eller något som är gratinerat med ost kanske.

Detta var bara några tips om hur du lättare kan börja organisera ditt liv och hitta balansen mellan jobb och familj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *