Ditt barn Nyheter Tips

Kvalitetsfaktorer i ditt hus för dina barn

Fäst större möbler på eller mot väggarna. Ett sätt att göra detta är att fästa fästena på möbler rakt på väggen och använda zip sladdar för att fästa ihop dem

Använd knapar, finns på de flesta hem-byggvaruhus, för att hålla fönstertäckande sladdar utom räckhåll för barn.

Investera i enkla plastskydd för att hålla små fingrar borta från att peta in i eluttagen. Även om barnen är för stora för sådana försiktighetsåtgärder, kan mindre vänner eller kusiner alltid komma på besök, och det skulle vara en bra idé att förebygga olyckor när de går.

Borra några lufthål i leksaks kistor eller någon annan behållare som ett barn kan få låst i inte nödvändigtvis berätta för barnen du har gjort detta. det finns ingen anledning att uppmuntra denna typ av beteende – barnen kan tänka tillräckligt utan hjälp.

Köpa möbler i tyger och färger som tål det mesta

Kontrollera att se vilken typ av lagring/sittplatser är ute. Titta också för många olika lagringsenheter såsom kuber som kan fungera som tabeller och lagringsmedia.

Dekorera möbler för barnens rum genom att måla de med ljusa färger och tillsätt med motiv som skurits ut från omslagspapper.

Skapa en one-of-a-kind möbel genom att skära toppen av en vanlig leksakslåda med bilder av ett barn från barndomen på. Ingen annan kommer att ha en liknande.

Slutligen, ersätta barnets garderobsdörr med en gardin. Använd en gardin som glider lätt, lägg sedan till en tie-back, och barnen kan också använda garderoben för en dockteater. Du kan hitta fler exempel här: rullgardiner.

Tips

Misströsta inte på grund av barnen. Här är några idéer för att göra ditt hem barnvänligt och elegant:

  • Flytande hyllor och hyllor lägger en viss dimension till ett rum och håller dina värdesaker utom räckhåll.
  • Maskintvättbar överdrag kan göras från en mängd olika tyger, såsom plana eller borstad bomull, poly-blandningar och även borstad sammet.
  • Korgar med lock är attraktiva, transportabla och döljer en mängd synder.
  • Väggmonterad belysning eliminerar risken för elektriska sladdar. Urvalet är begränsat, så tänk lampskärmar för att skapa olika dekorativa effekter.
  • En persisk matta som man kan rulla ihop – åtminstone för tillfället. Sisal, en mer nyttoinriktade val, döljer underbart smuts och är billig att byta ut.

 Att göra & inte göra

Här är några användbara tips för att göra ditt hem till en plats för hela familjen att njuta av:

Tillåter dig själv att ha överseende av färska snittblommor; och inte placera dem på låga bord kaffe eller sido eftersom många av växterna är giftiga.

Använder avtorkningsbara latexfärger för väggar; Använd inte oljebaserade sådana, som är svårare att rengöra (olja är mer lämpade för trim).

Skapa inte massa synliga elsladdar för ditt barn; Se istället till att du väggmonterar belysning och lampetter. Eller ersätt befintliga kvartsrund med urholkade halvrunda delar för att dölja sladdarna.

Gör inte dim hem barnsäkert utan barnvänligt. Detta är en möjlighet för dig att lära dig om tolerans och för ditt barn att lära sig om respekt.

Hjälp ditt barn att förstå skillnaden mellan vuxna och barns rum. Skapa ett vuxet isolerande område för ditt barn som är hans eller hennes ensam; förvänta dig inte ditt barn ska förstå denna skillnaden direkt. Ge det tid men det viktiga är att ha det som ett mål att sträva efter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *